MAAF BLOG SEDANG DALAM PERBAIKAN...

Friday, May 27, 2011

Menghilangkan Notifikasi WGA Windows 7 dengan Chew WGA 0.9

Pernah ngalamin layar windows jadi hitam? Gara2 ga sengaja pake windows bajakan trus ke update. Atau kaya gw waktu itu yang coba2 pake antivirus BitDefender, sedangkan win 7 gw pake aktivator, n setelah selesai install BitDefender mulailah si BitDefender menyecan seluruh isi kompi. Ehhhh ga taunya si BitDefender ini dengan PD nya menyikat semua yang dianggap virus atau malware. Tak terkecuali aktivator win 7 gw disikat.

Dihajar habis2an ma si Bit. Selesai scan gw update win 7 nya dan yang terjadi selanjutnya adalah menyeramkan. Background Desktop gw jadi hitam alias black seperti gambar dibawah nih. Si Bit emang super ketat. Akhirnya gw kembali pake AVG lagi sebagai pelindung pc favorit. Nah bagi yang ngalamin kaya gambar dibawah ini silakan diatasi dengan Chew Wga  0.9 ya.


Tapi ini cuma buat ngilangin notifikasi ga genuine nya aja lho. Selanjutnya win 7 yu tetep aja bajakan. Jangan coba2 update windows nya lagi ya kalo ga mo jadi black lg. Kalo gw sih ga betah pake bajakan, makanya gw install ulang os, aktivasi lg pake aktivatornya, genuine deh mpe sekarang, bisa update terus. Hahahahahaaayyyy...

Artikel Terkait Lainnya Seputar:



9 comments:

Anonymous said...

kk kenapa ya,,,komputergw sering nge hank padahal ram nya besar : 4GB processor 8,26 Ghz,,tapi kenapa seringhankya kk mohonbantuannya kk, so gw gak betah kalo udah begitu...

Anonymous said...

I like the helpful information you supply on your articles.
I will bookmark your weblog and take a look at again right here regularly.

I am somewhat sure I'll be informed many new stuff proper here! Best of luck for the following!

my weblog: password cracker

Anonymous said...

What's up, just wanted to tell you, I enjoyed this article. It was inspiring. Keep on posting!

My web page; Free Minecraft

Anonymous said...

Hey there! I know this is kind of off topic but I was wondering
which blog platform are you using for this site? I'm getting sick and tired of Wordpress because I've had
problems with hackers and I'm looking at alternatives for another platform. I would be great if you could point me in the direction of a good platform.

My homepage oph Crack

Anonymous said...

I am really loving the theme/design of your web site.

Do you ever run into any browser compatibility issues?
A few of my blog readers have complained about my
website not working correctly in Explorer but looks great in Safari.
Do you have any ideas to help fix this problem?


My site :: crack passwords

Anonymous said...

My brother suggested I would possibly like this website.
He was once entirely right. This publish actually made my day.
You can not imagine just how a lot time I had spent for this info!
Thanks!

Here is my web-site Winrar password recovery

Anonymous said...

It's truly very complicated in this busy life to listen news on TV, thus I just use web for that purpose, and take the latest news.

Also visit my blog post - reset password

Anonymous said...

Magnificent web site. A lot of useful info here. I am sending it to several pals ans additionally sharing in
delicious. And certainly, thank you for your sweat!


My page :: dragonvale eggs

Anonymous said...

I like the valuable information you provide in your articles.
I will bookmark your weblog and check again here frequently.
I'm quite certain I will learn many new stuff right here!
Best of luck for the next!

my homepage: sex cam girls

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | GreenGeeks Review